Џепарац за дјецу ратних војних инвалида која путују на љетовање

30.08.2019. године

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић пожелио је данас сретан пут дјеци ратних војних инвалида која ће од 3. до 12. септембра, у оквиру пројекта Фонда дјечије заштите Републике Српске под називом „Социјализација дјеце Републике Српске“, љетовати у Бечићима у Црној Гори.

На пријему за представнике Градске организације ратних војних инвалида, дјецу и њихове родитеље Ивановић је дјеци, у име градоначелника и своје лично име, пожелио да се лијепо проведу и друже током боравка на мору, да стекну лијепо искуство и да се врате са најљепшим утисцима.

„Ваша Градска управа стоји вам, као и увијек, на располагању и овдје сте увијек добродошли.“

Ове године на љетовање ће отпутовати 10 дјеце којима је замјеник градоначелника уручио новац за џепарац.

„Имамо одличну сарадњу са ГО РВИ и у Градској управи увијек се трудимо да проблеме ратних војних инвалида, категорије која је дала нешто највредније за Републику Српску, рјешавамо. Ово је само један од скромних начина да им се одужимо.“

Драгислав Мијановић, предсједник ГО РВИ, захвалио се градоначелнику и замјенику градоначелника на континуираној подршци коју пружају ратним војним инвалидима, као и на данашњем пријему и на новчаним средствима која су уручена дјеци.

Поред новца који су добили од градоначелника и Градске управе, новац за џепарац добили су и од ГО РВИ Зворник.