ОЕБС и град Зворник настављају добру сарадњу

Датум: 05.12.2019.

Сопштење Градске управе града Зворник

Зоран Стевановић, градоначелник града Зворник примио је данас у наступну посјету новоименованог   шефа Мисије ОЕБС-а у Босни и Херцеговини амбасадорку Кетлин Кавалек. На састанку је разговарано о пројектима које успјешно реализују Градска управа града Зворник и Мисија ОЕБС-а у БиХ.

Желим похвалити Градску управу града Зворник због добре досадашње сарадње, а посебно због доприноса у промоцији анти-корупционих механизама на локалном нивоу у Републици Српској, као и због напора које улажу заједно са ОЕБС-ом да се млади укључе у процесе доношења одлука“, истакла је амбасадорка Кавалек.

Зворник је увијек био спреман да прихвати позитивне иницијативе које имају за циљ бољи и квалитетнији суживот, речено је током састанка. „Ми смо заједно са ОЕБС-ом учествовали у изради различитих докумената. Циљ нам је био да унаприједимо наше окружење у областима као што су омладински ангажман, активнији рад удружења и транспарентнији рад локалне администрације“, рекао је градоначелник Стевановић.

Скупштина града Зворник је на последњој сједници усвојила Акциони план за унапређење друштвене повезаности, који је израдила радна група уз подршку Мисије ОЕБС-а у БиХ.