Градоначелник симболично предао Кључ града и дужности малишанима „Наше радости“

07.10.2019. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић по традицији се у оквиру Дјечије недеље дружио са малишанима из Дјечијег вртића „Наша радост“. Том приликом он им је симболично предао Кључ града и дужности тако да је наш град, након што су малишани положили заклетву добио „нову градску власт“.

У оквиру веселог и лијепог дружења градоначелник је пожелио успјешан рад „новој Градској управи“.

„Традиционално у оквиру Дјечије недеље ми Кључ града предајемо нашим малим колегама из вртића „Наша радост“. И сваки пут они нас фасцинирају својим симпатичним одговорима, али и неким порукама и коментарима гдје можда укажу и на неке наше пропусте, на нешто гдје би ми требали да порадимо другачије и боље и неизмјерно смо им захвални на томе.“

Градоначелник је подсјетио да је у марту ове године отворен нови објекат за проширење капацитета „Наше радости“, а с обзиром да су представници „нове градске управе“ најавили да  планирају да обезбиједе двориште за нови објекат, први човјек Зворника рекао је да ће слиједити тај њихов план.

Директор вртића Вукомир Станковић захвалио се градоначелнику на пријему поводом Дјечије недеље, додавши да ће „нови“ руководиоци наставити са досадашњом политиком Градске управе гдје су Дјечији вртић и дјеца увијек били у жижи интересовања.

„Ми смо недавно набавили играчке и дидактички материјал у вриједности 2.500 КМ које нам је обезбиједила Градска управа, а за нови објекат вртића радиће се и на обезбјеђењу дворишта. На томе и на много других ствари желим да се захвалим градоначелнику и његовим сарадницима.“

„Нова градска власт“ сачињена од малишана поручила је да су дјеца у Зворнику увијек била и биће најважнија те су се захвалили градоначелнику ријечима „зато што чувате малишане ваше и што бринете за здравље наше, зато што смо вам увијек на мјесту број један сада правимо овај преседан, да вам изразимо велику захвалност за сву вашу дарежљивост и оригиналност велико вам хвала“.

Нови, мали градоначелник Дамјан Ђурић уручио је градоначелнику слику коју су нацртали малишани вртића, те је обећао и да ће „нова власт“ чувати природу, да неће уништавати дрвеће ни бацати смеће гдје не треба.