Измјена у програму „Зворничког љета 2019“

31.07.2019. године

Од 2. до 8. августа биће одржано 19. „Зворничко љето“. На традиционалној манифестацији  у оквиру вечерњег програма биће седам концерата, а суграђани и посјетиоци моћи ће да уживају и у бројним дневним догађајима.

Предсједник Организационог одбора манифестације Бојан Ивановић саопштио је на данашњој конференцији да је дошло до једне измјене у раније најављеном програму.

– Прве вечери „Зворничког љета“ наступиће Ален Исламовић и Бенд умјесто рок групе „Рибља чорба“. До измјене је дошло због накнадних и неодложних приватних обавеза ове рок групе, због чега су они морали отказати учешће, уз молбу да наступе неког другог датума. Сви остали програмски садржаји остају исти – саопштио је Ивановић.

На конференцији се обратио и Вељо Тијанић, члан Организационог одбора, који је говорио о Омладинском кампу и турнирима у „Баскету 3 на 3“.

–  Ово је четврта „Кампоманија“ која се одржава у Зворнику. Камп ће бити организован на градској плажи и очекујемо учешће преко 150 младих из цијеле Републике Српске. Од 5. до 7. августа биће одржани турнири у баскету, први дан је резервисан за јуниорске селекције, 6. август је професионални турнир за који је до сада пријављено 14 екипа из цијелог региона и 7. августа ће бити турнир за екипе из нашег града. За најбоље су предвиђене и новчане награде – рекао је Тијанић.

Ивановић је још једном позвао суграђане и госте из других градова да у периоду од 2. до 8. августа дођу у Зворник и пропрате „Зворничко љето“.  Овом приликом је поновио захвалност свим спонзорима  који су се одазвали у великом броју и значајно помогли да програм овогодишње манифестације буде садржајан и квалитетан.