Пријем за „вуковце“ средњих школа поводом Дана града

Зворник, 20.05.2019. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је данас, поводом Дана града који се обиљежава 21. маја, пријем за „вуковце“ средњих школа.

Том приликом градоначелник је „вуковцима“ уручио новчане награде уз честитке за успјех који су постигли. По 200 КМ добило је 10 „вуковаца“, док су четири ученика генерације у школама четвртог и трећег степена добили по 300 КМ.

– Сваке године ми поздравимо и пожелимо срећу свима вама који дајете најбоље резултате у обављању свакодневних ђачких дужности, ваннаставних активности и на такмичењима. Тиме желимо да вам покажемо да поштујемо ваш труд и што на тако  успјешан начин испуњавате своје обавезе. Прошли сте један значајан корак у вашем одрастању и образовању, а ја вам желим  успјех и убудуће, да све што будете радили радите најбоље што можете, да оставите позитиван траг ма гдје били и при томе да се увијек сјећате свог града и кад год можете да му помогнете – рекао је градоначелник Стевановић који је подсјетио да сви вуковци приликом уписа прве године факултета имају право на стипендију из градског буџета.

Директори Техничког школског центра и Средњешколског центра „Петар Кочић“  Горан Грујић и Биљана Писић нагласили су да је генерација ученика која ове године завршава ове двије средње школе одлична.

Ученици су се захвалили на пријему и новчаним наградама, истакавши да су им оне подстрек и показатељ да се труд и рад увијек исплате.