Gradonačelnik otvorio prvo zvorničko klizalište

Zvornik, 01.01.2019. godine

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović prvog dana 2019. godine otvorio je klizalište na platou Sokolskog doma koje je poklon Grada Zvornika Zvorničanima.

Interesovanje djece prvog dana je veliko i danas je za sve njih klizanje besplatno.

Gradonačelnik je, poželjevši Zvorničanima srećnu Novu godinu i sve najljepše, istakao da je ovo način da djeca zdravo provedu svoje slobodno vrijeme.

– S obzirom da nismo imali organizovan doček Nove godine u gradu, niti preveliko ulaganje u kićenje gradskih ulica, odlučili smo da na ovaj način omogućimo djeci da rekreativno uđu u Novu godinu. Smatram da ovoliki broj prisutne djece govori da je ova manifestacija i ovaj naćin zabave pun pogodak. Očekujem da će ih poslužiti vrijeme i da ćemo mi, kao organizatori, za sljedeću godinu obezbijediti za njih još veće klizalište, jer je očigledno da je interesovanje veliko – rekao je gradonačelnik.

Klizalište je površine 200 kvadratnih metara i radiće do 1. marta u vremenu od 10:00 do 22:00 časa. Narednih dana iznajmljivanje klizaljki i pedesetominutno klizanje biće naplaćivano simbolično – 2 KM.