Zvornik se predstavlja na „Beogradskom manifestu“

Zvornički horovi „Izvornik“ i učenik Muzičke škole „Vojin Komadina“ predstaviće se po prvi put u petak, 25. maja 2018. godine publici na svečanom otvaranju ovogodišnjeg 4. po redu međunarodnog festivala manifestacija i destinacija „Beogradski manifest“, koji će se održati od 25. do 27. maja 2018. godine na Kalemegdanu u Beogradu.

„Beogradski manifest“ je jedinstvena platforma za predstavljanje najboljih manifestacija i turističkih destinacija, a osmišljen je tako da se posjetioci, kroz zabavan i kvalitetno proveden dan sa porodicom, prije svega upoznaju sa lokalnom i regionalnom turističkom ponudom, ali i da uživaju u različitim sadržajima čime spoznaju autentični duh i atmosferu, kulturne i turističke vrijednosti manifestacija i destinacija koje se predstavljaju. Turistička organizacija Grada Zvornika imaće svoj štand gdje će predstaviti potencijale grada.

Festival organizuju Ministarstvo trgovine, turzima i telekomunikacija u Vladi Srbije i Grad Beograd, a ovogodišnji partner festivala je Republika Srpska.