Удружење ратних војих инвалида подијелило пакетиће

Зворник, 29.12.2015. године
Удружење ратних војих инвалида подијелило пакетиће

Удружење ратних војних инвалида општине Зворник обрадовало је данас новогодишњим пакетићима преко 100 дјеце узраста до 10 година.
Предсједник Удружења Драгислав Мијановић рекао је да је ово традиционална активност Удружења којом желе да обрадују дјецу својих чланова.
– И ове године као и протеклих обезбједили смо пакетиће и овим путем се захваљујем  зворничким предузећима, као и Општини Зворник од које смо, све што смо затражили за ратне војне инвалиде и њихове породице и добили – истакао је Мијановић који је дјеци зажелио пуно здравља, среће и пуно успјеха у школи.

Дјеци је у име начелника општине Зворник и своје име срећну Нову годину пожелио и замјеник начелника општине Зворник Бојан Ивановић.

– Локална управа има обавезу према вама и вашем удружењу и у складу са нашим могућностима били смо и увијек ћемо вам бити на располагању и пружити сву неопхподну помоћ – поручио је Ивановић који је дјеци зажелио остварење свих жеља.

Мијановић је истакао да је ова година била успјешна за ово Удружење које је ових дана запослило троје дјеце ратних војних инвалида у један продајни објекат, додавши да ће и убудуће наставити да спроводе активности у том правцу.

– Такође, ова година донијела нам је и друге лијепе успјехе, а добили смо и општинско признање. Све је то резултат организованог рада, као и заједничког рада са другим невладиним организацијама и локалном управом – истакао је Мијановић.