Маскембал у оквиру Дјечије недеље.

Зворник, 06.10.2015. г
Малишани у различитим маскама прошетали градом

Око 140 малишана свих узрасних група дјечијег вртића „Наша радост“ данас су имали свој маскембал у оквиру Дјечије недеље.
Они су у најразчличитијим маскама и одијелима продефиловали шеталиштем од вртића до робне куће и назад, праћени родитељима, бакама, декама…
– Данас је предиван догађај у оквиру којег су дјеца изашла у предивним маскама и показал своју и маштовитост својих родитеља и васпитача. Ово је њихова прва шетња и за њих велики доживљај – рекао је директор зворничке предшколске установе Вукомир Станковић.
Градским шеталиштем прошле су принцезе, виле, нинџа корњаче, пчелице, војници, бетмени, супермени, старци и други најразличитији ликови.
Обиљежавање Дјечије недеље у вртићу „Наша радост“ почело је јуче рецитовањем дјечијих права и игром. Сутра је на програму спортски дан на шеталишту поред Дрине у оквиру којег ће дјеца трчати, надвлачити конопац, носити штафету. У четвртак ће бити ликовна радионица гдје ће малишани изразити своју маштовитост и креативност кроз цртање, сликање, лијепљење, отискивање, а у петак, када се завршава обиљежавање Дјечије недеље планиран је одлазак на излет.